يکشنبه - 2018 اکتبر 21 - 11 صفر 1440 - 29 مهر 1397
Delicious facebook Telegram RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی خروجی PDF
کد خبر : 205519
تاریخ انتشار : 20 فروردین 1396 11:8
تعداد بازدید : 118

مدرسه علمیه الزهرا سلام الله علیها-ری

زندگی با سلامت.قسمت اول

با توجه به تأثیر بسیار زیادی که مصرف صبحانه با مواد مغذی در تقویت هوش کودکان دارد مادران باید به نکاتی در این زمینه توجه کنند. از جمله این که در وعده صبحانه از موادی مانند خرما و گردو به جای بیسکویت و کیک استفاده کنند.

 با توجه به نقش بسیار مهمی که مادران در تغذیه و سلامت کودکان خود دارند، رعایت و دقت چند نکته از اهمیت بسیاری برخوردار است به ویژه مادرانی که مشغول به تحصیل هستند  و ممکن است به دلیل مشغولیت تحصیلی  در وعده صبحانه فرزندان خود از موادی مانند کیک و بیسکویت استفاده کنند، مشاوران در امر تغذیه توصیه کرده اند که:

*تأکید بر مصرف گردو یا خرما در صبحانه کودکان؛بهترین زمان برای تقویت هوش کودکان صبح   می­باشد.به همین دلیل مصرف خوراکی­های حاوی فسفر در هنگام صبح به افزایش هوش کودک کمک می­کند.

*افرادی که برای صبحانه شیر و کیک یا اهل خوردن بیسکویت و چای هستند یا کیک و آبمیوه می­خورند، اصلاً صبحانه خوبی نمی­خورند. این افراد بیشتر کربوهیدرات دریافت می­کنند و پروتئین نمی­گیرند.

خوردن بیسکویت سبوس­دار با چای، تنها باعث بالا رفتن قند خون و اُفت شدید آن قبل از ناهار می­شود که فرد را بسیار گرسنه می­کند.

منبع:کتاب تقویم زندگی،واحد تحقیقات انتشارات آستان مهر، 139، قم، انتشارات آستان مهر


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :